Sırbistan Türkleri Derneğinden UDEF’e Ziyaret

Sırbistan Türkleri Derneği Başkanı Alija Sahovic ve beraberinde ki heyet kurumsal ziyaretler kapsamında UDEF’e ziyarette bulundu.

article/be726c94b8c2b463693180395cd39e775.jpeg

Sırbistan Türkleri Derneği Başkanı Alija Sahovic, Başkan Yardımcısı Melisa Sahovic ve Dış ilişkiler Sorumlusu Delva BAjraktorovic, kurumsal ziyaretler kapsamında UDEF’i ziyaret ederek; UDEF Yurtdışı Çalışmalar Koordinatörü Muhammed Malik taylan ve Koordinatör Yardımcısı Emre Eryılmaz ile görüştü.

Başkan Alija Sahovic Sırbistan Türkleri Derneği hakkında bilgilendirmelerde bulunarak; Sırbistanın Novi Pazar da şehrinde faaliyet gösterdiklerini ve bölge de yaşayan Türklere Türkçe dil eğitimi vermekle beraber Türk kültürünü orada devam ettirmelerine vesile olduklarını dile getirdi. UDEF ve uluslararası öğrenci çalışmaları hakkında da bilgi alan heyetin ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından nihayete erdi.

gallery/gallery/bd3e0f9a66743430da968ff8ee4d59d68.jpeg gallery/gallery/b960f052cde45420292b9e0450cc926e3.jpeggallery/gallery/bbf03bfd6e25e46cea4ad5cdb9471f123.jpeg