Sırbistan'da Müslümanlara Ramazan yardımı

Sırbistan Türkleri Derneği Başkanı Alija Şahovic ve Yönetim Kurulunun öncülüğünde Türkiye Hayrat İnsani Yardım Derneğinin gönderdiği Ramazan yardım paketleri Sancak bölgesinde Novi Pazar şehrinde yaşayan ihtiyaç sahibi Müslümanlara dağıtıldı.
Sırbistan Türkleri Derneği Başkanı Alija Şahovic ve Yönetim Kurulunun öncülüğünde Türkiye Hayrat İnsani Yardım Derneğinin gönderdiği  Ramazan yardım paketleri Sancak bölgesinde Novi Pazar şehrinde yaşayan ihtiyaç sahibi Müslümanlara dağıtıldı.

Türkiye Hayrat İnsani Yardım Derneği Sırbistan'da yaşayan Müslümanlara Ramazan yardım paketi gönderdi. Gönderilen yardım paketleri Sırbistan Türkleri Derneği tarafından ihtiyaç sahibi Müslümanlara dağıtıldı. Sırbistan'da yaşayan Müslümanlar Türkiye'den gelen bu yardımlardan dolayı çok mutlu oldular. Bu hayır hizmetinde emiği olanlara dualar ettiler.

Sırbistan Türkleri Derneği Başkanı Aliya Şahovic gazeteci Doğan Tufan'a yaptığı açıklamada,  “Anavatanımız Türkiye bizleri unutmadı. Hayrat insanı yardım derneğimizin ramazan yardım paketlerini gerçekten mağdur kardeşlerimize ellerimizle verdik. Türkiye'mize dualar edildi” dedi

Sırbistan Türkleri Derneği Başkanı Aliya Şahovic açıklamasının devamında; “Bir insan vermeye istekli olduğu kadar büyüktür. Bu manevi güzel hizmetler bizleri birbirimize bağlıyor. Türkiye'mize karşı sevgilerimiz kat, kat yükseliyor. Hayrat insanı yardım derneğimize ve yöneticilerine ve başkan kardeşime teşekkür ediyorum. ALLAH hayırlarını kabul eylesin” diye söyledi.